Yunch Titanium on maailmanluokan laadukkaiden titaanimyllytuotteiden johtava toimittaja ja valmistaja 13 vuoden ajan. Me ylläpidämme valmiita varaston ja tuotantokapasiteetin titaanimyllytuotteita ASTM / ASME / DIN / JIS-standardeissa ja muissa standardeissa, mukaan lukien arkit / levyt, putket / putket, varusteet, tangot, johdot, kiinnikkeet ja taontaosat, anodit jne. myös erikoistuneet värimetallien työstöön ja viemiseen korroosion ratkaisemiseksi, kuten volframi, molybdeeni, tantaali, niobium, nikkeliseokset ja zirkonium jne.


Yunch Titanium on tunnustettu yhdeksi harvoista yrityksistä, joilla on tuotantokapasiteettia ja teknologian laajuutta ja joka tarjoaa titaanin ja sen seosten kasvavia vaatimuksia. Käytämme huipputeknologiaa titaanin tuotanto- ja testauslaitteissa ja omistamme seitsemän itsenäistä teollis- ja tekijänoikeutta, ja meillä on myös T & K-tilat ja järjestelmä toimittajien tarkastelemiseksi tuotteiden laadun takaamiseksi.

Team

Päätoimipaikalla "Titanium Valley", Baoji City Shaanxin maakunnassa Kiinassa, meillä on pitkäaikainen sitoutuminen auttamaan asiakkaitamme yli 50 maasta, jotka etsivät Amerikkaa, Eurooppaa, Lähi-itää ja Afrikkaa, ja

Aasian ja Tyynenmeren alue.


Tuotteitamme käytetään laajasti jalostamon, kemian ja teollisuuden, sellun ja paperin, lääketeollisuuden, 3D-tulostuksen, vedenpuhdistuksen, ympäristönsuojelun, ilmailu-, lääketieteellisen, urheilun ja elektroniikan jne.


Yunch Titanium on sitoutunut tarjoamaan asiakkaille laadukkaita tuotteita ja palveluita sen johtamisen ajatuksella "korkeammasta laadusta, tehokkuudesta, paremmasta myynnin jälkeisestä palvelusta", jotta se voi täysin toteuttaa yrittäjähenkeä.