Shaanxi YunZhong Industrial Development C o. , Ltd on johtava titaanimyllyn tuotteiden toimittaja ja valmistaja . Meillä on yksi maailman täydellisimmistä titaanitehtaan tuotteista ASTM-laatuissa , mukaan lukien levy / levy, putki / letku, kiinnitys, sauva , lanka, kiinnitys ja taonta. Olemme erikoistuneet kehittyneisiin metalleihin korroosion, kuten titaanin, volframin, molybdeenin, tantaalin, niobin, nikkeliseosten, sirkoniumin, korjaamiseksi . Ja ylläpitää vaiheittaisia aihioita mukautetuille huonoille.  

 

Yhtiömme on tunnustettu yhdeksi harvoista yrityksistä, joilla on tuotantokapasiteetti ja teknologian laaja tarjonta titaanin ja sen seosten kysynnän kasvulle. Käyttämällä huipputekniikkaa titaanin tuotanto- ja testauslaitteissa, meillä on myös T & K- laitteita ja -järjestelmää, jonka avulla tarkastellaan toimittajaa, joka   Titaanituotteiden laadun takaaminen.

 

Maailman pääkonttori "Titanium Valley", Baoji   Kaupunki Shaanxin maakunnassa Kiinassa toimitamme tuotteita jalostamolle, kemikaaleille, sellulle ja paperille, farmaseuttiselle, 3D-painatukselle, offshore-teknologialle, savukaasun desulfuroinnille, vedenpuhdistukselle, elintarvike- ja juomateollisuudelle, geotermiselle, ilmailuteollisuudelle, lääketieteelle ja kilpa-autoille . Tuotevalikoimamme ja alan tietämys yhdistettynä luotettavaan inventaariimme antavat meille mahdollisuuden tarjota vertaansa vailla olevaa palvelua ja jatkuvasti toimittaa asiakkaillemme titaania, jota he tarvitsevat. Olemme pitkäjänteisesti sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme yli 50 maassa eri puolilla Amerikkaa, Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella.


Yunch.png