Banner

News

Molybdeenilangan leikkaus aiheuttaa

Jun 19, 2020

(1) Katkenut lanka huonolaatuisen langan vuoksi molybdeenilanka. Jos molybdeenilangan laatu ei ole hyvä, se voi aiheuttaa langan rikkoutumisen. Laadukas molybdeenilanka tulisi valita.


(2) Murtunut lanka, joka johtuu lankakatkaisun molybdeenilangan menetyksestä. Normaaliolosuhteissa molybdeenilangan halkaisijahäviö 10000 mm 2 on noin 0. 001 ~ 0.0 2 mm. Siksi molybdeenilangan liiallisen menettämisen ja käyttöiän päättymisen jälkeen on erityisen välttämätöntä leikata osa kerrallaan pitkään uudelleen. Vaijerin mahdollisen rikkoutumisen estämiseksi leikkaamisen aikana, Jotta käsittelyn laatu voidaan varmistaa, uusi molybdeenilanka olisi vaihdettava ajoissa.


gungming molybdeenilanka


Molybdenum-Wire9

(3) Murtunut lanka, joka johtuu lankakatkaisun molybdeenilangan virheellisestä jännityksestä. Lankapolun pituudella ja sillä, onko kohtuullinen vai ei, on suuri vaikutus kireyteen, ja uusi molybdeenijohto tulisi ensin säätää tasaisesti. Jos molybdeenilanka on liian tiukka, lanka on helppo katkaista; jos alumiinilanka on liian tiukka, avainlanka venytetään. Se on helppo oikosulkea ja vetäytyä pitkän jälkeen, ja molybdeenijohdin on helppo vetää pois, jos se hyppää ohjauspyörästä. Siksi molybdeenilangan kireys tulisi säätää säännöllisesti sopivalle tasolle.


(4) Murtunut johto, jonka aiheutti poistetun katkenneen johtimen pää. Jos molybdeenilangan kiinteään päähän leikattu molybdeenilanka sekoitetaan linjaan tai pinotaan lankatynnyriin, se aiheuttaa myös langan rikkoutumisen. Siksi leikattu molybdeenilanka tulisi asettaa säiliöön langan rikkoutumisen välttämiseksi.


(5) Rikkoutuneet filamentit, jotka ovat aiheutuneet rikkoutuneista alumiinifilamenteista tai molybdeenfilamenteista, eivät ole kestäviä taipumista. Siksi rikkoutuneet molybdeenfilamentit tai pinotut filamentit säilytysrummussa aiheuttavat todennäköisesti rikkilankoja. Tämä on tehtävä käämitettäessä tai säädettäessä molybdeenilangan kireyttä. merkintä.