Banner

News

Titaaniseoksesta valmistettujen takomien ja TC 4 titaanitakomien laadun tarkastustapa

Jun 22, 2020

Vikojen olemassaoloTC 4 titaaniseoksetvoivat vaikuttaa käsittelyn laatuun tai myöhempien prosessien käsittelylaatuun, ja jotkut niistä vaikuttavat vakavasti titaanitakomien ja titaaniseos-takomien suorituskykyyn ja käyttöön ja lyhentävät jopa huomattavasti valmistettujen osien käyttöikää vaarantaen turvallisuuden.

TC 4 titaanisepät -OSTA SE


Siksi titaanitakomien laadunvalvonta on tietyssä mielessä toisaalta valmistettujen titaanitakomien laadun tarkistamiseksi, toisaalta osoittaa taontaprosessin parannussuunta, jotta voidaan varmistaa, että titaanitakomien laatu vastaa titaanin taonta teknisten standardien vaatimuksia, ja ne täyttävät suunnittelun, käsittelyn ja käytön vaatimukset. Titaanin taontalaadun tarkastus sisältää ulkoasun ja sisäisen laadun tarkastamisen. Ulkonäön laadun tarkastamisella tarkoitetaan pääasiassa titaanitakomien geometrisen koon, muodon, pinnan tilan ja muiden esineiden tarkastusta; sisäisellä laaduntarkastuksella tarkoitetaan pääasiassa kemiallisen koostumuksen, makrorakenteen, mikrorakenteen ja mekaanisten ominaisuuksien tarkastustatitaaniseokset.


Titaanilevy taonta

  

Erityisesti titaanitakomien ulkomuodon tarkastamisella on tarkoitus tarkistaa, ovatko titaaniseosten muoto ja geometriset mitat piirustusten vaatimusten mukaisia, onko titaaniseinien pinta viallinen, mikä on vikojen luonne ja mitkä ovat niiden viat morfologiset ominaisuudet. Pintaolosuhteiden tarkastussisällönä on yleensä tarkistaa, onko titaanitakomien pinnalla pintahalkeamia, taittuvuuksia, ryppyjä, kuoppia, appelsiininkuorta, rakkuloita, arpia, korroosiokuoppia, mustelmia, vieraita esineitä, alitäyttöä, kuoppia, lihan puutetta , Viat, kuten naarmuja. Sisäisen laaduntarkastuksen tarkoituksena on tarkistaa itse titaaniseoksen sisäinen laatu, mikä on laatuehto, jota ulkonäön laadun tarkastus ei löydä. Siihen sisältyy titaaniseinien sisäisten vikojen tarkistamisen lisäksi myös titaaniseosten mekaanisten ominaisuuksien tarkistaminen. Tai suurten titaanisekoitusten tulisi myös suorittaa kemiallisen koostumuksen analyysi. Sisäisten vikojen varalta käytämme pienitehoista tarkistusta, murtumitarkistusta ja suuritehoista tarkastusta tarkistaaksemme, onko titaanitakoissa sisäisiä halkeamia, kutistusaukkoja, löysyyttä, karkeita kiteitä, valkoisia pisteitä, dendriittejä ja virtaviivoja, jotka eivät vastaa muoto ja virtaviivaista. Häiriöt, läpivirtaus, karkea kiderengas, oksidikalvo, delaminoituminen, ylikuumeneminen, kudoksen ylikuumeneminen ja muut viat. Mekaanisten ominaisuuksien tarkoituksena on pääasiassa vetolujuuden tarkistaminen normaalissa lämpötilassa, plastisuus, sitkeys, kovuus, väsymislujuus, korkean lämpötilan murtumislujuus, korkean lämpötilan kestävyys, kestävyysplastivuus ja korkean lämpötilan viruminen.