Banner

News

Titaaniseokset, titaanilentokoneet, titaani-sukellusveneet ja lentokoneen niitit sotilasmatkoihin

Apr 26, 2020

Titaani on 0010010 quot; avaruusmetallin 0010010 quot;kevyt, korkea lujuus ja korkean lämpötilan kestävyys, joka soveltuu erityisesti lentokoneiden ja erilaisten avaruusalusten valmistukseen. Noin kolme neljäsosaa titaanista ja titaaniseoksista käytetään tällä hetkellä maailmassa ilmailu- ja avaruusteollisuudessa. Lentokoneiden ja ilma-alusten moottorit, taotut titaanipuhaltimet, kompressorilevyt ja lavat sekä muut rakennekehykset, kuten palkkien laipiot.

aa01

Titaaniseoksetovat tärkeämpiä sotilassovelluksissa. Yhdysvallat tuotti jo viime vuosisadalla 0010010 quot; all-titanium 0010010 quot; ilma-alus. Tämä on korkean korkeuden nopea tiedustelulentokone SR-71. Titaaniseosten osuus on 93% ilma-aluksen rakenteen painosta. -71 on ilma-alus, jota ei ole koskaan ammuttu.

aa02

Entinen Neuvostoliitto valmisti kerrantitaaniseossukellusvene, 0010010 quot; ydinsukellusvene aikakauden jälkeen 0010010 quot ;. Koska titaaniseoksen lujuus on suurempi kuin tavallisen sukellusveneen magnetointiteräs ja kuori on vastustuskykyisempi paineelle, titaaniseoksen sukellusvene sukeltaa syvemmälle. Titaaniseoksen tiheys vähentää sukellusveneen siirtymistä. Titaaniseoksella on myös se etu, että se on ei-magneettinen, mikä vähentää todennäköisyyttä, että sukellusveneen vastaisen lentokoneen magneettinen ilmaisin havaitsee sen.

aa04

Jotkut lentokoneen niitit maksavat yli 100 000 yuania. Tämä on titaaniseoksesta valmistettu niitti. Titaaniseoksella on kevyt, korkea lujuus, vakaat kemialliset ominaisuudet ja kestävyys korkeassa lämpötilassa ja matalassa lämpötilassa. Näiden taivaankorkeiden niittien on kestettävä 100 0 asteen korkeassa lämpötilassa liekkejä poistavat hävittäjän suihkut ilman muodonmuutoksia. Titaaniseosniitit ovat kalliita lähinnä siksi, että titaaniseokset ovat vaikeimpia työstää työstöteollisuudessa. Käsittelykustannukset ovat kymmeniä kertoja niiden materiaalien arvosta, joten tämä pieni niitti on erittäin kallis.