Banner

News

Titaani-kuparikomposiittitanko

Apr 26, 2020

Komposiittimateriaalit ovat materiaaleja, joilla on enemmän kuin kaksi erilaista ominaisuutta ja joilla on uusia ominaisuuksia makroskooppisesti fysikaalisten tai kemiallisten menetelmien avulla. Eri materiaalit täydentävät toisiaan suorituskyvyssä, mikä tekee komposiittimateriaalista paitsi alkuperäistä parempaa, mutta mikä tärkeintä, se voi vähentää huomattavasti kustannuksia erilaisten vaatimusten täyttämiseksi.


0010010 nbsp; 0010010 nbsp; 0010010 nbsp; 0010010 nbsp; titaani-kupari-komposiittisauvatovat erinomaisia ​​elektrodimateriaaleja kemialliselle kloori-alkaliteollisuudelle, galvanointiteollisuudelle jne. Se hyödyntää täysin titaanin hyvää korroosionkestävyyttä ja kuparin hyvää johtavuutta korvaaen grafiittianodit. Siinä yhdistyvät kuparin erinomainen sähkönjohtavuus titaanin erinomaiseen korroosionkestävyyteen. Sitä käytetään pääasiassa elektrolyysiin, galvanointiin, hydrometallurgiaan ja metalli-anodielektrolyyttisiin kennoihin vahvoissa korroosio-olosuhteissa. Toisaalta sillä on välituotteen kuparin rooli. Toisaalta materiaalin erinomainen johtavuus johtaa pinnoitemateriaalin korroosionkestävyyteen ja on korkealaatuinen elektrodimateriaali.


0010010 nbsp; 0010010 nbsp; 0010010 nbsp; Titaanipäällysteinen kupari metalli-anodin pääkomponenttina voi vähentää huomattavasti elektrolyyttien ja galvanointiliuoksen saastumista, säästää energiankulutusta, parantaa ympäristöä ja on energiaa säästävä ja ympäristöystävällinen elektrodimateriaali. Käyttäjävaatimusten mukaan voidaan valmistaa pyöreän, rummun, neliön, litteän ja muun komposiittitangon erilaisia ​​eritelmiä ja suorittaa myös erilaisia ​​muotoja taivutus- ja ryhmähitsausta.