Banner

News

Titanium Tape antaa kirurgille vahvemman työkalun tahdistimien kiinnittämiseen

Apr 23, 2020

Kun tavaraa rikkoutuu, monet kääntyvät nauhalle nauhoittaakseen kaikenlaiset asiat yhteen.

1bd90d9be8ccb3e5fd6091ab55025f12

Mutta vaikka teippaavat yhteen ihmisen lihakset ja kehon kudokset, näyttäisivät olevan venytys, lääkärit pystyvät pian tekemään juuri tämän, 0010010 nbsp: n ansiosta; Japanin ryhmä, joka keksi erityisen vahvantitaaniteippi.

Ryhmä tutkijoita kehitti täältä valmistetun teipintitaanijoka yhdistää sitkeästi ja heti lihakset ja muun tyyppiset elävät kudokset.

Okayaman yliopiston tutkijoiden mukaan metallista valmistetulla liima-aineella on paljon parempi sitoutumislujuus kuin olemassa olevilla bioliimoilla ja sitä voidaan valmistaa paljon halvemmalla.

Ryhmä odottaa keksintönsä hyödyntävän monissa sovelluksissa, mukaan lukien sydämentahdistimet ja muut pienet potilaisiin upotetut laitteet 0010010 # 39; elimissä.

Biomikroelektronisten sirujen, joita käytetään yhä enemmän Euroopassa henkilöllisyyden tunnistamiseen, sekä hermostimulaattorien ja muiden kehon upotettujen lääkinnällisten laitteiden odotetaan leviävän tulevaisuudessa tietotekniikan kehityksen myötä.

Uudella nauhalla 0010010 quot; on valtava etu, koska rungon upotetut laitteet voidaan kiinnittää turvallisesti ja halvalla sen avulla, 0010010 quot; sanoi yliopiston biomateriaalitutkimuksen apulaisprofessori Masahiro Okada, joka analysoi materiaalin testitulokset.

Takuya Matsumoto, yliopiston biomateriaalitutkimuksen professori 0010010 # 39, lääketieteen, hammaslääketieteen ja lääketeollisuuden tutkijakoulu, ja hänen kollegansa loivat nauhan yksinkertaisesti leikkaamallatitaaniohueksi alumiinilehdenmuotoiseksi levyksi ja liottamalla sitä 10 minuutin ajan erittäin happamassa nesteessä, joka koostuu suola- ja rikkihapoista.

Käsitelty metalli steriloitiin sitten ennen käyttöä.

Elektronimikroskooppinen tutkimus osoitti, että 1 5 mikrometrin paksuisen, hapolla altistetun titaanimateriaalin pinta (yksi mikrometri on 1 / 1, tuhannesosa millimetriä) tuli karkeaksi johtuen happojen vaikutukset Matsumoton ja muiden ryhmän jäsenten mukaan.

Tutkijat havaitsivat myös titaanioksidin pinnalta kemiallisesti muuttuneena titaanihydridiksi.

Tavallisella käsittelemättömällä titaaniteipillä on vähän tarttuvuuskykyä, mutta hapan prosessointi muutti metallin tehokkaaksi liima-aineeksi, jota voidaan levittää proteiineihin, lipideihin ja muun tyyppisiin eläviin kudoksiin.

Nauha osoitti yli kolme kertaa tavanomaisen proteiinipohjaisen fibriiniliiman viskositeetin vetolujuustestissä, jossa tutkijat käyttivät hiiren dermaa, kerrosta ihon alla 0010010 # 39; .

Ryhmä on jo onnistunut kaksinkertaistamaan tartuntatason entisestään, Matsumoto sanoi ja lisäsi, että keksinnön toisena etuna on, että 0010010 # 39 on lääketieteen henkilöstön käsiteltävämpi, koska se ei { {0}} # 39; ei tartu iholle.

Ryhmän 0010010 # 39 havainnot julkaistiin saksalaisen lehden 0010010 nbsp; edistyneiden materiaalien rajapinnat -versiossa maaliskuussa 23.

Kirjoittaja MICHIKO NAKAMURA / Staff Writer